Sponsoreret indhold

Valg af passende havehegn

Når det kommer til at vælge, hvilken type hegn der passer til din individuelle have, er der mange ting at overveje.

Der er åbenlyse pris- og størrelsesbegrænsninger, der varierer fra have til have, men den eneste beslutning, der skal træffes omhyggeligt, er det anvendte materiale.

Afhængigt af din have kan hækplanter også fungere som et hegn. Der er en bred vifte af hækplanter tilgængelige som haekplanter-heijnen.dk og fungerer som et naturligt hegn.

Det første materiale, der kommer i tankerne, er træ. Træhegn kan designes på mange måder, herunder træpaneler, trellis eller gittermønstre eller som et traditionelt stakit.

Træpaneler er fremragende til privatlivets fred, da de kan være ret høje og ikke skabe huller, hvilket igen gør dem tunge og skaber et robust hegn. De kan også være nyttige, hvis de forsøger at indeholde kæledyr eller små børn i haven af ​​sikkerhedshensyn. Det træ, der bruges til hegn, kan farves eller males i den farve, du vælger.

Det klassiske billede af et hegn er et hvidt malet hegn med lodrette brædder med spids toppede, hver med et mellemrum imellem. De inkluderer ofte en port i samme stil et eller andet sted langs hegnet for at få adgang til haven eller indkørslen.

Trellis hegn kan bruges til at adskille haver eller sektioner af haven og er ideel til dyrkning af planter samt tilføje et behageligt design til haven.

For noget helt andet smedejern og kædehegn kan bruges, de er ofte forbundet med indkørsler eller til haver foran huset. De kan være ret dekorative og lavet i forskellige former, designs og farver.

Husk også eksisterende planter, træer og blomster, der kan være på det sted, hvor hegnet skal installeres, kontroller om de kan flyttes og plantes igen.

Skriv et svar