Forskellige typer havelys

Funktionsbelysning kan bruges alene eller i en kombination til effekt, som et spotlight på et bestemt træ eller en bestemt plante. Dette er monteret på en væg eller pæl. Oplysning bruges på jordoverfladen. Uplights er i hylstre i jorden, under planter, træer eller bruges forsænket på terrassedæk. Oversvømmelsesbelysning bruges til store områder. Omgivende belysning kan bruge farvede lys til et varmt blødt lys.

Havelys installeret blandt dine planter og langs din indkørsel har en fantastisk effekt på haven om natten. Dette øger ikke kun ejendommens værdi, men hjælper med at sikre natten, især når man kommer hjem og skal ind i indkørslen og garagen i mørke. Det fraråder også indbrudstyve og afviger fra at komme ind på ejendommen om natten, fordi den er tændt.

Lavspændingshavelygter bruger strømmen fra stikkontakten. Og soldrevne havelygter, der bruger LED’er og bruger mindre energi og brænder lysere end standardpæren, er i stand til at udnytte solens energi. Flood lights er mere for sikkerhedsaspektet på udendørs områder, men lysene i haven er funktioner, der fremhæver forskellige planter og arealer.

 

Skriv et svar