Top tip til valg af havemøbler

Måle op

Uanset om du kigger i et showroom eller online, kan optrædener være vildledende. Sørg for at bestille møbler i den rigtige størrelse ved at komme ud i haven med et målebånd.

Mærk varmen

Hvis du har til hensigt at bruge dine møbler selv lidt uden for sæsonen, har du sandsynligvis brug for en terrassevarmer for at holde dig toasty. I kompakte rum kan det betyde, at teakmøbelsæt bliver en mere levedygtig mulighed, da du derefter kan supplere møblerne med en bordvarmer.

Tænk tal

Hvis du er en festkaster mere end en festdeltager, skal du sørge for, at der er passende plads til alle dine gæster. Overvej, hvor mange mennesker du forventer at invitere til dine sammenkomster, og indreg det nummer i dine møbelligninger!

Bliv kreativ

Få havedesigneren ud i dig ved at vælge mellem en række stilarter som rattan havemøbler (for et let, moderne look) eller havemøbler af teaktræ for en mere klassisk landhavefølelse. Der er intet rigtigt og forkert – bare stol på dine instinkter.

Gør noget anderledes

Lav en erklæring ved at gå ud over standardborde og stole til haven. Vælg en stilfuld liggestol, perfekt til dagtimerne, eller læg et lysthus op for at være et fokuspunkt for dine sommeraktiviteter!

Skriv et svar